Cortrom.ro

DESCRIERE PRODUS
VpCI CorrLube este o vaselina de gresaj cu litiu complex; are o formula de calitate premium si un suport de baza puternic hidrotratat. Ofera o excelenta rezistenta la oxidare si are stabilitate la temperatura ridicata. VpCI CorrLube este potrivit atat pentru conditi de operare cat si de conservare temporara.
VpCI CorrLube este special formulat cu proprietati superioare de inhibitori de coroziune impotriva apei sarate, saramuri , H2S, HCI si alti agenti corozivi. In plus, acesta contine inhibitori de coroziune sub forma de vapori pentru zonele care nu sunt in contact direct cu unsoarea.
PROPRIETATI FIZICE
NGLI Grade 2
Tip sapun Litiu
Sapun % 7-8
Culoare Chilimbar
Textura Fina
ASTM Patrundere 265-295
(lucrat 10000 de curse) (+/- 10%)
ASTM Test punct de picurare 182oC
Teste de coroziune (D1743) 1,1,1
Stabilitate la oxidare
(100 hr, PSI Drop) Max 10
Timken OK Load, Typical 60
Four Bal EP, Weld Paint 250
Four Bal EP, Wear
(Typical Scar, mm) 0.4-0.5
Ulei, Vascozitate @ 40oC, CST,
Tipice 170-200
APLICATII TIPICE
• Metal -pe -metal• Lubrifiere cuzineti• Rulmenti cu role si bile• Sasiu vehicul / echipament• Ventilatoare• Aplicat in zone unde este indicata unsoarea• Bucse • Scripete cu rulmenti• Alunecarea zonelor de frecare mare• Rulmenti de terminatie la generatoare AVANTAJE

Aplicare mai curata; este redusa picurarea si caderea stropilor de lubrifianti Ofera lubrifiere pentru perioade mai mari de timp Formeaza o bariera mai eficienta pentru a nu permite patrunderea contaminantilor catre suprafata metalica Ajutor in suspensia aditivilor solizi, precum grafitul, molibdenul, bisulfura etc.
Eficient in conditii de operare extreme (temperatura ridicata, presiune mare, viteza mica / viteza mare, si Pelicula mai groasa permite operarea la piesele uzate Pelicula groasa ofera o protectie a suprafetei impotriva miscarii si reduce de asemenea nivelul zgomotului METODE DE APLICARE

Aplicare cu pensula, cu pistol de lubrifiere, sau aplicator automat.
Temperatura de operare: de la -30oC la 130oC.
AMBALARE SI DEPOZITARE
• Temperatura minima de depozitare : -18oC.
• Temperatura maxima de depozitare : 49oC.
Acest produs este disponibil in cartuse de 14.5 oz. (10 cartuse pe cutie), bidoane de 19 litri si butoaie de 208
litri.
NUMAI PENTRU UZ INDUSTRIAL
A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR
PASTRATI CONTAINERUL INCHIS ERMETIC
NU ESTE PENTRU CONSUM INTERN
CONSULTATI FISA DE SECURITATE A MATERIALULUI PENTRU MAI MULTE INFORMATII
Toate afirmatiile, informatiile tehnice si recomandarile din acest material de prezentare au la baza teste carora Cortec Corporation le acorda credit, dar a caror precizie sau deplinatate nu este garantata.
Cortec Corporation garanteaza ca produsele Cortecâ vor fi fara defecte la livrarea catre client. Obligatia Cortec Corporation prin prezenta se limiteaza la inlocuirea produsului care se dovedeste a avea defecte. Pentru a obtine inlocuirea produsului in baza acestei garantii, clientul trebuie sa aduca defectul reclamat la cunostinta Cortec Corporation intr-un interval desase luni dupa livrarea produsului la client. Toate taxele de transport aferente produselor de inlocuire vor fi platite de catre client.
Cortec Corporation nu isi asuma raspunderea pentru nici un defect, pierdere sau dauna rezultand din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a produselor.
INAINTE DE UTILIZARE, BENEFICIARUL VA DETERMINA DACA PRODUSUL ESTE ADECVAT FOLOSIRII IN SCOPUL PROPUS SI ISI ASUMA TOATE RISCURILE SI RASPUNDEREA IN ACEST SENS. Nici o reprezentare sau recomandare, care nu este inclusa in acest material, nu va avea vreun efect daca nu este facuta intr-un document scris, semnat de un responsabil al Cortec Corporation.
GARANTIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVA SI TINE LOCUL ORICAROR ALTOR GARANTII EXPRESE, IMPLICITE SAU STATUTARE, INCLUSIV, DAR NU NUMAI, AL ORICAREI GARANTII IMPLICITE DE VANDABILITATE SAU CONFORMITATE CU UN ANUMIT SCOP. IN NICI O CIRCUMSTANTA CORTEC CORPORATION NU VA FI RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU INDUSE.
DISTRIBUITOR EXCLUSIV PENTRU ROMANIA SI MOLDOVA:CORTROM B.G. s.r.lStr. Raditei 44, Sector 5Bucuresti, RomaniaTel./Fax: +40 (0)21 335 94 91E-mail:Web: Revised 29/2/12. Cortec Corporation 2001-2011. Toate drepturile rezervate. Inlocuieste editia: 30.11.09.
2011, Cortec Corporation. Copierea acestor materiale in orice forma fara acordul scris al Corporatiei Cortec este strict interzisa. Acreditarea ISO se aplica numai la procesul de fabricare Cortec.

Source: http://www.cortrom.ro/download/fise%20vpci/CorrLube%20VpCI%20Lithium%20EP%20Grease.pdf

Reporte diario1.xls

REPORTE DIARIO: Abril 14, 2009. MERCADO DE DEUDA SOBERANA ÍNDICES BURSÁTILES Cierre** Anterior Var. Abs. Índice Bursátil Caracas Anterior Var. Rel. Argentina Índices Internacionales Anterior Var. Rel. PETRÓLEO Colombia Anterior Var. Abs. Var. Rel. TASAS DE INTERÉS (%) Locales BCV Anterior Var. Abs. Venezuela Overn

Zeitung_neu_anzeigen

12 Publireportage MITTWOCH, 7. JULI 2010 | ANZEIGENANNAHME TEL. 052 633 31 11 FAX 052 633 34 02 | WWW. SHN.CH | E-MAIL [email protected] Ein unterschätztes Gesundheitsproblem Was istInkontinenz oder Blasenschwäche – könne ein erstes Symptom für eine ernsthafte Erkrankung sein, sagt dieInkontinenz, also die Unfähigkeit, den Urinin der Blase zu halten, wird HarninkontinenzUrologin

Copyright © 2010-2014 Drug Shortages pdf