A4 bariatric brochure hc 01-08-06.qxd

ariatrische operaties en ingrepen zijn levens-
ontstaan door verschillenden oorzaken. Ten eerste; de ingreep veranderende momenten. De ingreep reduceert
vermindert de mogelijkheid tot voedselinname. Ten tweede; het Bdrastisch de hoeveelheid voeding die in mens in kleine maagzakje produceert te verwaarlozen hoeveelheden
staat is op enig moment tot zich te nemen. De ingreep
spijsverteringsenzymen en zuur voor voldoende spijsvertering vermindert ook op drastische wijze het gebied in de maag
van bepaalde voedingsstoffen. Ten derde; het kleine en/of darm, dat beschikbaar is voor opname van
maagzakje (pouch) kan een stof, de zgn. intrinsiek factor die voedingsstoffen.
nodig is voor de absorptie van vitamine B12, nietmeer produceren. Ten vierde; Door de ingreep Direct na de ingreep, kunnen alleen heldere vloeistoffen ingenomen worden. Geleidelijk kan dit worden omgezet in overgeslagen dat noodzakelijk is voor absorptie dikkere vloeistoffen, vervolgens van gepureerd naar zachte voeding en uiteindelijk tot goed gekauwde normale maaltijden.
Na bariatrische ingrepen is het vrijwel onmogelijk om adequate Wat is de beste manier om vitaminen te nemen?
hoeveelheden vitaminen en andere nutriënten uit de voeding te Spraytechnologie is de beste en meest effectieve toedienings- verkrijgen. Een levenslange verplichting tot het gebruik van een methode (net zo effectief als injecties) die het spijsverterings- regulier multi-vitamine-supplement is voor de meeste mensen kanaal omzeilt en daarom de beste keuze voor WLS patiënten.
Sprayvitaminen worden d.m.v. vernevelde vloeistofrechtstreeks in de mond gesprayd, waar de vitaminen Röntgenopnamen tonen onopgeloste pillen in het darmkanaal
onmiddellijk worden opgenomen via de buccale mucosa Overgenomen uit: "Essentials of Skeletal Radiology - Second Edition, (mondslijmvlies). VitaMist® Sprayvitaminen worden aanbevolen V. II, Terry R. Yochum & Lindsay J. Rowe door artsen,voedingsdeskundigen en andere professionals inde gezondheidszorg.
Deze grafiek toont de effectiviteit (absorptieverhoudingen)vanverschillende soorten toedieningsvormen voor voedingsstoffen.
Vitaminepillen kunnen gedroogde dierlijke vetten, talkpoeder, schellak ofandere ongewenste niet-nutriële additieven bevatten, die verstorend (Bron: U.S. Physicians' Desk Reference for Non-Prescription Drugs and Dietary Supplements) kunnen werken met de voedingsinname en de verminderde beschikbare Dagelijks gebruik van vitaminesupplementen kunnen bariatriepatiënten helpen gezondheidscomplicaties, Moet ik vitaminen nemen voorafgaand aan een
veroorzaakt door malabsorptie, te voorkomen. VitaMist® gewichtsverminderingsoperatie (WLS - Weight Loss
Sprayvitaminen maken het u daarbij gemakkelijk.
Surgery)?
Uw arts, specialist of voedingsdeskundige zal u de meest
Het is ten sterkste aanbevolen om voldoende nutriënten- geschikte sprayvitaminen adviseren. Indien u deze
spiegels in het lichaam te hebben voor de operatie, daar ze producten wilt bestellen is één telefoontje voldoende
kunnen bijdragen tot een gezonde lichaamsconditie welke voor snelle aflevering - wij zullen u graag helpen.
herstel en helingsprocessen ondersteunen. Om het lichaamvoor te bereiden adviseren we om tenminste drie weken voorde operatie met een multi-vitamine te beginnen. tel. +31(0)35-6947148
Is het nodig dat ik na de gewichtsverminderings-operatie
[email protected]
voedingssupplementen moet nemen?
www.sprayvitamins.nl
Absoluut! Voedingstekorten bij maag-bypassprocedures VitaMist® Sprayvitaminen. de enige gepatenteerde spray-vitaminen in de wereld, worden geproduceerd en op de markt gebracht door Mayor Pharmaceuticals, Phoenix, Arizona, USA B12. Ten eerste, onze productie van B12 neemt af door natuurlijke veroudering, waardoor B12 supplementatie bijna noodzakelijk is. Ten tweede, mensen die een maagoperatie Tijdens ons leven hebben we specifieke voedingsbehoeften.
hebben ondergaan (b.v. gewichtsverminderings-operaties) VitaMist® B-Calm-Plex™ spray is ontwikkeld om in moeilijke Om gezond te blijven en ons lichaam te voorzien van nutriënten hebben meestal de mogelijkheid tot B12 absorptie verloren.
tijden van gewichtsbeheersing de nutriënten van dagelijkse die de natuur vereist voor goede functies van lichaam en geest, voeding te supplementeren en geeft binnen seconden een heeft KareMor™ een zorgvuldig uitgebalanceerd VitaMist® Vegetariërs zijn ook een groep waarbij B12-tekorten kunnen nagenoeg complete opname van waardevolle B-complex- supplement samengesteld om te voldoen aan die essentiële en voorkomen omdat (orgaan)vlees de voornaamste vitaminen en vitamine C, evenals ± 12 aanvullende kruiden.
exacte behoeften. Ons lichaam is zichzelf constant aan het bron van B12 is. VitaMist® B12 is een speciaal Binnen enkele momenten zult u zich weer fysiek en mentaal regenereren door de juiste bouwstenen uit onze samengestelde spray, met pepermuntsmaak, die fitter voelen. Het bevordert ontspanning en concentratie.
dagelijkse voeding te benutten. Veel omstandigheden 25 µg vitamine B12 per dag-dosering geeft d.m.v.
kunnen leiden tot tekorten aan specifieke een fijne nevel welke u verzekerd van een Ingrediënten die behulpzaam zijn bij een gezonde ontspanning voedingsstoffen die we nodig hebben voor een gezond zijn o.a. B-vitaminen, passiebloem, echinacea en andere selecte kruiden. Houdt VitaMist® B-Calm-Plex™ altijd bij dehand, klaar om te gebruiken wanneer de dagelijkse spanningen Essentiële vitaminen in dit uitgebreide dagelijkse uw geestelijke rust bedreigen en u behulpzaam kan zijn bij het supplement zijn o.a. vitamine A, C, D, E, de B-complex bevorderen van optimaal welzijn. Het gemak van een spray vitaminen, thiamine, niacine, pantotheenzuur, B-6, B- Een supplement met een bijzondere benadering. SlenderMist™ maakt het eenvoudig om mee te nemen naar het werk of voor 12 en foliumzuur, bètacaroteen en nog meer. Onze Spray geeft uw lichaam op simpele wijze wat het nodig heeft onderweg. B-Calm-Plex™ is effectief, veilig en een pure manier fysieke en mentale conditie is afhankelijk van goede om het "trekgevoel" te beperken - zonder overmatig eten of om te helpen bij de dagelijkse spanningen. B-Calm-Plex™: voeding. Tekorten kunnen leiden tot disbalans van onze gezonde lichaamsfuncties. Juiste voedingsstoffen · Vervangt vitaminen die door stress verminderd worden.
ondersteunen ons immuunsysteem, bevorderen onze SlenderMist™ Spray bevat nutriënten die u helpen om een beter · Dient als een rustgevend kruidenextract natuurlijke weerstand en totale staat van welzijn.
gebalanceerd dieet te kunnen houden tussen de vaste maaltijden. Het geeft extra vitaminen en nutriënten om de Laat de druk van het dagelijkse leven u niet tekorten van minder eten te compenseren. We hebben verzwakken. Door iedere dag VitaMist® Multiple te pantotheenzuur en vitamine B6 toegevoegd om de spanning en gebruiken kunt u uw lichaam en geest helpen om op de meest lage energiespiegels te ondersteunen die met afvallen gepaard In samenwerking met artsen die ons om specifiekeingrediënten verzochten, hebben wij Super Cal-Pro™ Ons Research & Development Team heeft ook Co-enzym Q10 ontwikkeld. Het is een heerlijk smakende calcium-proteïne- aan deze formule toegevoegd. Q10, een vitamine-achtige stof, drank met een unieke combinatie van hoge gehalten proteïnen, welke van nature voorkomt in alle lichaamscellen, is onmisbaar nutriënten, collageen en calcium, in een lekkere en handige VitaMist® B12 spray is specifiek ontworpen voor mensen met voor de energieproductie in cellen en is ook een krachtige anti- een onvolwaardige maag-absorptieconditie, zoals bij bariatrie- oxidant. Q10-tekorten worden bij de meeste mensen met operatiepatiënten, waardoor zij vitamine B12 niet kunnen overgewicht aangetroffen en supplementatie blijkt Wanneer Super Cal-Pro™ wordt ingenomen ontvangt het absorberen. VitaMist® B12 spray voorziet in 25µg per lichaam de bouwstenen die het nodig heeft ter aanvulling en dagdosering en biedt een plezierig alternatief voor injecties of instandhouding van collageen, wat o.a. te vinden is in uw huid, Dieetmogelijkheden kunnen de gezondheidsbewuste haar en nagels en nuttig is voor gezonde gewrichtfuncties. De consument iedere jaar een hoop geld kosten en de collageen in Super Cal-Pro™ werkt in deze formule Dit krachtige vitamine B12 supplement voorziet u van energie.
resultatenkunnen van zeer korte duur zijn. Een goed dieet en synergistisch met vitamine C en de calciumsoorten die we Het is een uiterst effectief alternatief voor pijnlijke injecties en is lichaamsbeweging is nog steeds een aanbevolen optie, maar gebruiken geven de hoogste absorptiegehalten.
ideaal voor mensen met (maag)absorptie-problemen. Vitamine B12 behoort tot de familie B-complex vitaminen en is bekend dieetveranderingen (speciaal na WLS) kunnen in het Na WLS, voorziet Super Cal-Pro™ uw lichaam als essentieel nutriënt voor gezonde hersenactiviteiten en van de voedingstoffen die u nodig heeft zoals, andere primaire lichaamsfuncties. Vitamine B12 houdt de geest calcium, proteïne, collageen, ijzer, magnesium, helder, helpt bij vermoeidheid en is goed voor geheugen en SlenderMist™ kan u behulpzaam zijn in deze moeilijke vitamine C & D, en meer. Super CalPro™ is periode, door de drang naar eten te verminderen en uw verkrijgbaar in een heerlijke sinaasappelsmaak systeem met essentiële en ondersteunende nutriënten Super Cal-Pro™ lost op in water, waardoor het Vanuit de voeding wordt B12 opgenomen via de darm. Deze 100% biologisch beschikbaar is en het lichaam in opname wordt ondersteund door de "intrinsieke factor". Echter, SlenderMist™ is er in twee lekkere smaken: vele factoren beïnvloeden onze mogelijkheid tot opname van

Source: http://www.sprayvitamines.nl/Bariatric_Brochure_001-08-06-NL.pdf

Microsoft word - handling precautions and guideline user manual.doc

For Lipo (Lithium-ion Polymer) Rechargeable Batteries Thank you for choosing products manufactured by R/C INDUSTRIES INTERNATIONAL LTD. Before using the product, Please read and follow the instructions below and safety precautions carefully. End Users must contact R/C INDUSTRIES INTERNATIONAL LTD in there first instance if they need to use the battery in conditions which are not mentioned in t

Ocular burns - 122009-eng for dr bayanda

Kindness translation made by PREVOR, Valmondois, France J Fr. Ophtalmol., 2008; 31, 5, 1-12 © 2008. Elsevier Masson SAS. Tous droits réservés REVUE GÉNÉRALE OCULAR BURNS H. Merle (1), M. Gérard (2), N. Schrage (3) (1) Service d’Ophtalmologie, Centre Hospitalier Universitaire de Fort de France, Hôpital Pierre Zobda-Quitman, Fort de France, Martinique — France (French Wes

Copyright © 2010-2014 Drug Shortages pdf